blog

Let's talk about testing

SpriteCloud nominated for the LiveWIRE Young Business Award 2010

After participating in the LEF contest, spriteCloud is nominated for the Shell LiveWIRE Award.

Here follows the dutch press release:

Validatie van website-functionaliteit
Zouden Bol.com of Vliegwinkel.nl ooit zo succesvol zijn geworden wanneer er in de website functionele fouten zouden zitten? Complexe websites met bestelstructuren, aanmeldschermen of andere functies met een hoge interactiegraad dienen zeer zorgvuldig te worden getest voordat ze live gaan. Voor dat testen is ook weer software nodig, testprogramma’s die constructies systematisch nalopen op alle mogelijke fouten. Dergelijke testsystemen bestaan wel, maar die geven niet duidelijk de precieze fouten weer in het gebruik van de website, stelt Mark Barzilay (29) van SpriteCloud. SpriteCloud is een bedrijf waarin Barzilay samenwerkt met een Australische, een Duitse en een Finse collega. Met SpriteCloud, opgericht in augustus 2009, ontwikkelden zij een programma dat wél aan de gewenste testmethode voldoet. De innovatieve onderneming is genomineerd voor de LiveWIRE Award 2010.


LiveWIRE Nederland komt tot stand door een samenwerking tussen Shell Nederland en Syntens


Comments are closed.

Reputation. Meet spriteCloud

Find out today why startups, SMBs, enterprises, brands, digital agencies, e-commerce, and mobile clients turn to spriteCloud to help improve their customer experiences. And their reputation. With complete range of QA services, we provide a full service that includes test planning, functional testing, test automation, performance testing, consultancy, mobile testing, and security testing. We even have a test lab — open to all our clients to use — with a full range of devices and platforms.

Discover how our process can boost your reputation.

We use cookies to give you the best browsing experience possible. For more information, please read our cookie policy.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close