Voordelen

Detachering biedt vele voordelen vergeleken met het traditionele aannemen van mensen. In de basis komt het op hetzelfde neer, maar je ruilt een hogere prijs in voor de mogelijkheid om een persoon makkelijk te vervangen. Dat is vooral handig in landen met strikte arbeidswetten.

Voor de meeste projecten zijn onze testers ook klaar om binnen een week te starten.

Dit komt goed van pas bij scenario’s waar je een dure quality assurance tester tijdelijk nodig hebt, zoals in deze situaties:

  • Vakantie of zwangerschapsverlof
  • Snel uitbreidende project teams
  • Projecten met specialisten die niet in-house beschikbaar zijn
  • Het uitbreiden van teams die al grotendeels uit externen bestaan

Meer voorbeelden van de voordelen van een gedetacheerde tester.

Onze Testers

Onze software test engineers variëren in ervaring van junior tot senior en zijn gespecialiseerd in Java, Javascript, Python, Ruby en vele andere talen.

Ons team van testers heeft commerciële ervaring en bij het aannemen van software testers zoeken we specifiek naar mensen die zich makkelijk kunnen aanpassen aan je agile development team, zodat ze meteen een toegevoegde waarde kunnen leveren.

Onze testers zijn experts in:

Een tijdelijke software tester in jouw team nodig?

Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen de juiste te vinden.

Waarom Detacheren

Je kan je afvragen waarom een organisatie ervoor kiest om een test engineer in te huren boven het aannemen van een fulltime werknemer. Er zijn verschillende redenen om daarvoor te kiezen.

  1. Detacheerders bieden tijdelijke ondersteuning in het op- of afschalen van projecten, wat bijdraagt aan het minimaliseren van project risico’s.
  2. Detacheerders hebben diverse commerciële ervaringen en ze brengen veel kennis mee in projecten, wat ten goede komt aan de duur van het project.
  3. Detacheerders zijn kostenefficiënt door hun mogelijkheden om flexibel te werken (vanaf 24 uur per week bijvoorbeeld).
  4. Detacheerders zijn enorm gespecialiseerde experts in een nichemarkt waar fulltime werknemers erg duur zouden zijn, omdat hun tijd zelden volledig wordt benut.

We hebben een grote pool van testers met diverse technische expertise in een aanzienlijk schaarse markt. In deze markt omstandigheden is het bijna onmogelijk om een gedegen technische tester of QA engineer te vinden, vooral voor kortdurende projecten. Wij hebben ze beschikbaar.

In dit marktsegment is spriteCloud vooral bekend om haar kwaliteit van test services en ons team van technische testers heeft gewerkt met vele blue-chip organisaties. We hebben de technische kennis en commerciële expertise in huis om het gewenste niveau van testen te verwezenlijken.

Vanwege de schaarste in de markt zijn goede technische testers niet goedkoop. Ook heb je waarschijnlijk niet altijd veel testers tegelijk nodig. Bij spriteCloud betaal je alleen voor testers wanneer je ze nodig hebt. Geen zorgen meer om dure resources die niet productief zijn.

We selecteren onze testers op hun vermogen om in teamverband samen te werken. Onze testers werken niet alleen met het scrum team om issues te identificeren, maar ook om ze te herstellen. spriteCloud testers hebben het vermogen om zich snel in te werken, waardoor jouw project tijdlijnen kunnen worden gehaald binnen het budget.

Het recruitment proces is vaak moeilijk, tijdrovend en erg duur terwijl op dat moment nog steeds niet wordt voorzien in de behoefte vanuit je organisatie. Met een technische tester van spriteCloud in je organisatie bespaar je tijd en recruitment kosten en het geeft je de flexibiliteit om uiteindelijk een perfecte match te vinden.

Je huurt niet alleen een tester bij spriteCloud, maar daarbij ook een hele community van QA testers. Het kan moeilijk zijn om de perfecte fit te vinden voor je team. Onze IT detachering services betekent dat je de beschikbaarheid hebt tot een variëteit aan testers om zeker van te zijn dat je de beste tester krijgt voor je project. Huur de beste tester in bij spriteCloud zonder de risico van fulltime inhuur of van een onbekende freelancer.

Een technische tester inhuren alleen wanneer je ze nodig hebt is veel efficiënter. QA testers zijn zeer gespecialiseerd en schaars, waardoor ze erg duur zijn, vooral wanneer ze niet fulltime nodig zijn. Gelukkig biedt onze tester detachering service de mogelijkheid om gebruik te maken van een gedegen tester wanneer het nodig is en exact hoe je het wilt, een enorme besparing van tijd en kosten.

Ontwikkelaars zijn geen goede testers, omdat ze zich meer bezighouden met het oplossen van problemen dan met het zoeken ervan. Door je developers meer te laten focussen op het ontwikkelen in plaats van zoeken naar issues betekent dat je je product sneller op de markt kan brengen. Het zal altijd efficiënter en minder duur zijn om een expert op korte termijn in te huren dan een ontwikkelaar op te leiden tot een QA tester. 

Neem Contact Op

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor het detacheren van onze testers. Gebruik de onderstaande formulier.

We’re spriteCloud, a leader in software and cybersecurity testing.

Aside from interesting articles, we also have a team of software testers that can help your organisation.

Have a look at our testing solutions.