E-commerce wordt de trend
Is jouw bedrijf er klaar voor?

Days
Hours
Minutes
Seconds
Black Friday is here! Is your webshop running properly?

tot Black Friday

e-Commerce wordt de trend
Is uw bedrijf er klaar voor?

Days
Hours
Minutes
Seconds
Black Friday is here! Is your webshop running properly?

tot Black Friday

E-commerce was nooit groter dan het nu is in 2020

We weten allemaal dat de feestdagen voor de detailhandel het belangrijkst zijn om inkomsten te genereren, maar dit jaar worden naar verwachting records gebroken binnen de e-commerce.

    • Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat consumenten voornamelijk online shoppen. Aangezien de tweede golf ook de feestdagen in Europa treft, zal volgens Deloitte online shoppen met 30% toenemen
    • Aangezien de consumenten door deze situatie nu voornamelijk online shoppen, zijn bedrijven ook begonnen om hun producten en diensten online aan te bieden. Dit betekent meer concurrentie, waardoor een goed functionerende website een hogere prioriteit wordt.
    • Het coronavirus heeft bedrijven ertoe aangezet om online te gaan. De feestdagen zijn een kans voor bedrijven om het gemis aan inkomsten te compenseren.

Daarom moet je ervoor zorgen dat jouw e-commerce websites en apps- klaar zijn voor de feestdagen. Zo niet, dan loopt jouw bedrijf de nodige inkomsten mis.

Wil jij jouw webshop optimaal voorbereiden voor de feestdagen?

Neem dan contact op met spriteCloud.

Oplossingen voor het testen van e-commerce

eCommerce systemen zijn ingewikkeld, maar gelukkig hebben onze testexperts veel ervaring met e-commerce platforms. Hieronder staan enkele cruciale tests die je zou moeten overwegen om op jouw platforms uit te voeren voordat de feestdagen echt begint. 

In tegenstelling tot grote organisaties is spriteCloud veel flexibeler in het leveren van passende testing solutions voor een gunstig tarief. Wij kunnen jouw testers aanbieden om ons development team te ondersteunen op traditionele consultancy- wijze of wij kunnen voor een vaste termijn op projectbasis testen (zeven dagen testen tegen een bedrag van X). Voor bijna elk budget kunnen we een test uitvoeren.

Lees hieronder verder hoe onze verschillende tests bij kunnen dragen aan het succes van jouw webshop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen voor het testen van jouw e-commerce-platform.

spriteCloud Functional Testing Icon

Functional Testing

Een goede webshop ervaring is net zo belangrijk als de producten en diensten zelf. De meeste succesvolle e-commerce-platforms hebben dit  bewezen door hun klanten  optimaal gebruiksgemak te bieden. Eventuele problemen bij het afrekenen, het invullen van verzendinformatie of het navigeren op de productpagina’s, zullen ervoor zorgen dat de bezoekers hun winkelwagentje verlaten en massaal naar de concurrentie gaan. 

Neem contact op met spriteCloud om te zien hoe het gebruiksgemak verbeterd kan worden.

Software Testing Services - Performance and Load Testing Icon

Performance and Load Testing

spriteCloud kan load, performance en stress tests op uw website uitvoeren voordat de feestdagen beginnen. Als u hier gebruikt van maakt, dan heeft u voldoende tijd om ervoor te zorgen dat uw website de toename van het online shoppers aankan, zonder dat het te lang duurt. Snelheid is belangrijk, aangezien elke seconde laadtijd kan leiden tot een daling van 10% van het aantal gebruikers en jouw inkomsten. 

Neem contact op met spriteCloud en vraag een gratis offerte aan.

Puzzel icon

Integration Testing

E-commercesystemen zijn sterk geïntegreerd en bewijs van moderne programmering. Meerdere systemen, zoals gebruikersomgeving, klanten database, betaalmogelijkhedenen bestel en afwerking systemen zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Het is echter geen eenvoudige opgave om ervoor te zorgen dat deze integratie correct en consistent werkt, zoals elke ervaren full-stack developer jou kan vertellen.  

Neem contact op met spriteCloud om jouw e-commercesystemen te laten testen voordat ze je geduld testen.   

Icon

Cross-Device/Cross-Browser Testing

Jouw klanten bezoeken jouw webshop op verschillende apparaten (computers, tablets en smartphones), met verschillende besturingssystemen (Windows, Mac, Android en iOS) en via verschillende browsers (Chrome, Safari, Firefox en MS-Edge). Ze zullen allemaal jouw webpagina’s anders weergeven. Als je wilt dat consumenten bij jou kopen, dan moet je optimaal gebruiksgemak bieden en een geweldige ervaring voor elk type klant.

Neem contact op met spriteCloud en vraag een gratis offerte aan.

Software Testing Services - Cybersecurity Penetration Testing Icon

Cybersecurity Testing

Met alle online transacties die plaats gaan vinden zijn de feestdagen ook een actieve periode voor cybercriminelen. Of het nu gaat om het stelen van creditcardgegevens van jouw klanten of het doorzoeken van jouw website, hackers zijn op zoek naar gemakkelijke doelwitten. Hacks zijn ongelooflijk schadelijk voor jouw reputatie en financiële zekerheid. spriteCloud kan jouw website en systemen testen om jou te helpen beschermen tegen hackers.  

Neem contact met ons op voor meer informatie over een optimale beveiliging van jouw website en jouw klanten. 

Vraag een offerte aan of stuur ons een bericht

Vraag een offerte aan of stuur ons een bericht. Vul hieronder een contactformulier in om een offerte aan te vragen, om meer informatie te vragen over webshop testing voor jouw webshop, of om contact op te nemen met een van onze experts om te ontdekken hoe e-commerce-testing je kan bijdragen aan een geslaagde feestmaand.

Stay up-to-date on all things quality assurance, test automation, and cybersecurity.

Subscribe to our mailing list!